Post by amvervecovent on Mar 15, 2022 20:28:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Riverside Merge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Riverside Merge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак игра (увеличаване на кристалите) ▞▞▞
▞▞▞ Riverside Merge 2022 version ▞▞▞
Една от най-добрите mege игри, които съм играл. Харесва ми как мога да рестартирам играта, когато остана.
Приятна игра
Току-що започнато изглежда добре
супер просто повече енергия
Ще му дам по-добра оценка, но точката за опит се забива и не се повишава и няма нищо ново за поправяне, така че какъв е смисълът да продължавате да играете
Riverside Merge Слагалице tiw
Забавно да се играе досега. Много цветно. Трябва да се види как ще се развие.
Rette das Mädchen! Gelegenheitsspiele vnvc
Нов съм в тази игра
Обичам тази игра много. Тази игра е страхотна. Тази игра е страхотна!❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👍👍👍
Обичам играта
Много добре
Забавни игри, които да опитате да играете
По-добра игра от много от тези игри за сливане.😀😀
فيه كثير اعلانة ما حلوه 😡🤬
Много ми хареса тази игра
Точно както всички игри за сливане в крайна сметка винаги има нещо нередно с това
Много вълнуващо, никога не се знае как ще изглежда градът
สสุุ ภภาพ สวยสวยสดใสงเพ เพเพาะ ตตงง ขณะขณะ ขณะขณะขณะทำ ีีีหวะ เดเดง มจัจั บไดย ๆๆ ไหลไหลไ ไไหไห ไไหไหไหไหไห
Солидна концепция, но мехурчетата. Всяко трето или четвърто сливане. балон. Докато прекарате 45 секунди в сливане на неща, екранът ви е претъпкан и пълен с мехурчета, така че сте принудени да чакате да изскочат. Не, не плащам буквално по 50 цента всеки, за да спука въображаем балон. Твърде по дяволите много от нещата и съсипва удоволствието.
Любов от първо плъзгане
Сливането може да бъде малко по-лесно.
Ужасно!! Бъгове много и когато щракнете върху елемент с балон, той прекъсва пълната игра, ако това беше коригирано, вероятно ще бъде добра игра
Харесвам играта, но мразя рекламите, които се появяват един път. Тя се появява, така че деинсталирах поради това.
Забавна трудна игра
Много забавно, минимални реклами.
Тази игра не прилича на демото за реклами Ужасно
Засега добре само на ниво 3, така че ще видим дали има проблеми. Харесвам играта досега, давам само 4 звезди, защото не съм играл толкова дълго. Ще оценя отново, когато стигна по-нататък в играта
Hiiuug
Абсолютно обичам тази игра! Пристрастен съм към него и нямам търпение да видя какво ще последва!
Наистина се наслаждавам на тази игра
Засега това е началото на това, което предстои, не е много забавно, но съжалявам за това
Харесвам го, успокоява ме