Post by amvervecovent on Mar 15, 2022 20:13:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде за повећање поена ▞▞▞
▞▞▞ Agent Action - Spy Shooter 2022 version ▞▞▞
Једноставан концепт, без праве вештине. Притисните и држите да пуцате, а отпустите да бисте избегли непријатељске нападе. Чини се да је ово цео опсег игре. Чини се да сте заглавили са додавањем од 10 секунди за сваких 15 секунди игре. Добићете више огласа по нивоу. Такође сте гурнути у додатке на крају сваког нивоа, а постоје бројни покушаји подмићивања да прођете кроз огласе од 30 секунди, са којима се заиста слажем - додатак који сам изабрао да покренем у замену за неку награду.
Пристојна игра, прилично забавна, али то су рекламе момци!.... Последња кап су биле рекламе које можете ффвд... Али то сада не ради и морате да гледате цео оглас?!?... Морао сам да избришем оглас! фраид.
Agent Action - Spy Shooter Action inh
Игра је прилично занимљива и не бих имао ништа против да гледам рекламу за додатне награде. Али износ огласа је смешан. Два огласа од 35 секунди за мање од 5 минута.
Превише огласа. Они прекидају игру рекламама. Огласи између нивоа није најбоља стратегија за генерисање прихода. Игра је у реду. Концепт је занимљив, али не траје дуго. Паметно поставите своје огласе
Хајде друже, прошао је само један дан и сада се игра замрзнула на истом нивоу шефа не дозвољавајући ми да напредујем, али у почетку је било забавно ипак... Грешке су ту па не бих препоручио игру.
Одлична је игрица
ова игрица је најбоља сви је исталирајтр
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games እንቅስቃሴ ያለባቸው lfmg
Превише огласа, бесмислено.
Одлично време за пролаз. Такође можете да играте ван мреже и ипак можете да изаберете карту, као што је здравље, различита оружја, а ако сте онлајн, можете да изаберете све 3.Да бисте изабрали 2 од њих, гледајте 2 видео снимка. Свиђа ми се.
Огласи су пречести. Мало забавно, али количина реклама је уништила моје искуство па сам деинсталирао.
Добре идеје, али систем огласа је веома наметљив. Схватам да је то бесплатна игра, тако да су рекламе једини начин да зарадите новац, али додавање сваки минут-минут и по је превелики пејсбреакер да би му дали вишу оцену. Ако систем додавања икада буде преправљен, оцена би се такође могла променити.
Понекад се осећам као тајни агент
Предобраааа јееее😁😁😁
Лепо ажурирање, али сада се награда за шефа више не учитава након што сте освојили мисију, а игра је заглавила од тог тренутка.
Овој апликацији за игру дајем 3 звездице за сада јер је изазовна, забавна, има леп графички дизајн, али би могло бити боље када би сваки лик имао пресвуку и имао више варијација возила, пејзажа као што су градови, државе, земље планине, пећине, џунгле, зграде, куће, океани, мора, језера и више ликова као што су цивили заједно са животињама, сисари, пољска и морска створења која лутају около.
Веома лежерна игра пуцања која одише стилом. Мало реклама тешка, али само мала. Међутим, након неколико недеља игра се превише понавља
Agent Action - Spy Shooter Darbības spēles wwd
Добра игра ако мислите да би требало да буде ажурирања и/или промена, али изнад свега је добра и ја јој дајем 👍
Веома је забавно и занимљиво. Игра чини да се осећате као нека врста начина. Као да пуцате из стварног пиштоља.
Пристојна игра, али опција уклањања огласа не ради. Платио сам 2,99 долара за уклањање огласа и још увек има огласа. Још увек морам да гледам рекламе да бих добио здравље, оклоп и оружје у игри. Када плаћам да уклоним огласе, не очекујем огласе.
Није лоса
Све рекламе све време. Већина је присиљена. Није вредно мог времена. Има бољих игара.
Превише огласа! У свакој фази постоји реклама од 30 секунди. Чини ми се да више гледам рекламе него да играм игру
Свидела ми се игра док је још радила, али се не учитава након насловног екрана. Волео бих да дам 5 звездица, али не добијамо увек оно што желимо...као радна игра.
Невероватна игра 🙌 али вам даје огласе између нивоа, што је у реду. Није ме баш брига за то јер имам све оружје због реклама, тако да се стварно не жалим😂👌 💯%📩
Превише огласа. Постоји оглас скоро на свакој контролној тачки, између сваког нивоа, и кад год урадите било какве промене. Играње је једноставно и кратко. 90% времена су рекламе.
Поновљени ниво, метак пиштоља се не ажурира
Играње ове игре је пријатно. Али после два дана, мислим да је ова игра досадна, само додирните да играте ниједну другу акцију, никакву другу посебну мисију, само пуцајте у непријатеља. Дајте неку авантуристичку мисију попут прикупљања докумената, зауставите напад на време, сачувајте ВИП, пронађите тајну лабораторију и дајте контролу играчу
Волео бих да има више механике игре, не желим да будем зао, али не изгледа да је толико труда уложено у ову игру, ово је у реду све док додају много више детаља и труда у игру како би направили Уникуе пошто је досад било мало досадно
Agent Action - Spy Shooter Hərəkət bwgp
Супер игра, тек сам почела да се играм. До сада 😁😁😁😁😁. Спустићу или остати са истих 5 звездица за неколико, а затим ажурирати.
Одлична игра, лака за играње, не плаћа се играње, механика игре је одлична. Све у свему одлична игра, додао бих једну ствар, неку врсту приче, али ипак одлична игра!
ПРОГРАМЕР СЕ НАДАЈЕ ДА СТЕ ОВО ВИДЈЕТИ. Пошто нисам могао да опремим оружје из одељка за оружје, купио сам новац у игри за куповину кутија, али не могу да користим оружје које сам купио. Ја бирам одређени пиштољ, али ипак почињем са истим пиштољем. Зашто узимати новац ако не дозвољавате кориснику да користи оно што је купио. Треба ми повраћај новца.
ДОБРА ИГРА СВИЂА ми се
Супер игрица само сто ми се окрвне екран
Добар начин да губите време, поготово зато што морате да сачекате док оглас не буде спреман, а затим морате да сачекате дводелни оглас од 60 секунди. Дефинитивно је губљење времена..
Agent Action - Spy Shooter Акционе rek
Волим игру и веома је једноставна, али морате да отежате акционог агента у различитим фазама, увек је иста ствар и веома је лако. Могу да победим целу игру само са пиштољем. Треба отежати по фази.
Игрица је сјајна
Игра је добра, али када извадим батерију из телефона, поново почиње на први ниво
Agent Action - Spy Shooter Action rss
Игрица је тако занимљива за играње, али има превише реклама које одвлаче пажњу
Ова игра је веома интересантна јер у овој једној мисији има превише зато. А у овој ако нам је здравље јако слабо па после један два нивоа долази медицинска сестра и доноси три ствари за нас. А ми морамо да бирамо један тгинг као три тгинга су ту прво: торба било када друго... Западно треће....пиштољ и обавезна ствар коју увек има то је здравље.Свако може да игра ову игру јер је ово врло лако можете инсталирати игру не проблем је у овој игри одличан
Ама агент сада:Д
Као и у овој игри, једина ствар је да мислите да ће се нивоом који добијете на сваком нивоу неке ствари променити, али изгледа да су сви нивои иста ствар.